Animatie ’21

Marika Miserez en Shaly

Dansers, onder meer Marika en Shaly, voeren u naar de wereld van duizend en één nacht.
Marika Miserez brengt een brede waaier van Oriëntaalse en Zuiderse dans in schitterende kostuums. Shaly Bellydancing verrast u met een inspirerende eigenheid en een vloeiende stijl. Samen met andere dansers brengen zij in de Begijnhofkerk een authentieke dansperformance.


Camélia Vanbost

Camélia is 22 jaar en studente vertaalkunde aan de ULB.  Kunst, muziek, schilderen… – kortom, alles waar geen woorden aan te pas komen –  is steeds haar passie geweest.  Vier jaar geleden begon ze met Oosterse dans. Met deze dans slaagt ze erin iets artistiek te doen, een fysische activiteit te beoefenen én leert ze een andere cultuur ontdekken. Zelfs voor ze cursus nam was ze reeds aangetrokken door de Oosterse dans, en ze betrapte zichzelf vaak al dansend voor de spiegel. Maar vanaf de eerste les was het een perfecte match tussen deze Oosterse dans en Camélia.
Oosterse dans is bovendien niet evident. Er bestaan verschillende stijlen én elk van hen vormt een harde leerschool. Bovenal is dansen een passie die haar gelukkig maakt. Vorig jaar kreeg ze de kans aan te sluiten bij een dansgroep, waar ze op regelmatige basis aan voorstellingen en choreografieën werken.
Camélia danst in Casa Bellofiore.